CAZİP BANKO – 16 TEMMUZ BURSA
Daha dün 19 binlik İstanbul hakkında bir şeyler yazdığım için uzun bir süre ön yazı yazmam diye düşünüyordum ama sanırım 25 binlik Ankara’ya değinmesem olmaz. Aslında söylenebilecek çok da bir şey yok. Plase teki net oturtup çok atta yıkıcı sürprizi de bulduktan sonra biraz da oyun isteyecek seni. Türkiye’nin tekine 2 atta yer açamamak hata mı evet belki hata ama tutmadığım bir ata sırf favori diye de şans veremezdim. 10’larca Canmete’den yatan kurgunun yanı sıra 2 tane üyemiz ise ilavesiyle yakalamışlar, çok çok sevindim güle güle harcasınlar. Gerek özelden gerek twitter hesabımdan ulaşarak tutan beşli oyunlarını ileten de onlarca üyemiz olmuş ve o da baya iyi ikramiye vermiş, gerçekten moralim yerine geldi ve sizler adına çok sevindim. Bulanları tekrar tebrik eder, inşallah daha büyükleri herkese nasip olur derim.
KAÇAR VEYSİ : Takı ilaveleri aldığı son startında etkili bir performans ortaya koydu Kaçar Veysi. Düzlüğe kolay tempoda çıkıp sonrasında devam etmesine rağmen kendisinden daha güçlü gelen rakibine direnemeyerek 2.likle yetindi. Ters pisti de benimsemiş görünen safkan bugün Bursa çiminde karşımızda. Ben aksiyon yapısı itibariyle çimi de yapacağını öngörüyorum. %60’ları geçen eküriler yanında cazip konumdayken tecrübe avantajını da kullanıp 1.likle tanışmasını bekliyorum.
KADHAN : 8 yaşına gelmiş olmasına rağmen gününde olduğu vakit kazanırda kalmaya devam ediyor Kadhan. Ankara’daki başarılı yarışları ardından Bursa kumunda daha uygun rakipler yanında karşımızda. Gerektiğinde ön grup içi bekleme yarışı da yapabildiğinden bugün öyle bir taktikle koşmasını bekliyorum. Düzlüğe çıkılır çıkılmaz ise artıracağı temposuyla liderliğe üstlenerek kalan metrelerde de cevap vereceği kanaatindeyim.
Aksi halde ortalık karışacaktır. Yani benim için bu ayak ya Kadhan tek ya da H şeklindedir. Şablondaki rakip sıralaması bütçeler doğrultusunda dikkate alınabilir.
ASELA – SUYUN SESİ : Son startında önde temposunu kurmuş rakibine yapacak bir şeyi olmasa da kolay 2.liğiyle dikkatime takıldı Asela. Safkan istikarlı yapıda ve üzerine koyacak gibi görünüyor. Bugün de artan formunu düşündüğümüzde galibiyete uzanabilir.
Bahsettiğim yarışın sermayeli 3.sü Suyun Sesi ise değişen jokeyinden daha iyi katkı alacaktır. Dolayısıyla şanslı ekürisiyle beraber rakip konumundalar.
İKİNCİ ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK : 10,9,13,5,6,8,4,2,1,12
2.AYAK : 3
3.AYAK : 2,5,1
4.AYAK : 4,6,3,1,5,7
5.AYAK : 4 / 1,9,3,6,7,2,8,5
6.AYAK : 11,14
6’lı ganyan 13.063,21 t vermiştir.
Çok tebrikler dogac bey sagolun
3 e rakip ne öngörülen doğaç bey
Eküriler dışında ben göremedim
Doğaç slm,, ilk altılı için varmı öne çıkan atların.?
Selam, hiç detaylı bakamadım, yanıltmak istemem
Bol şanslar
please yorumun vamı doğaç senin sayende dün 180 lira ikili yakalıdık yorumların bizim için değerli teşekkür ederiz
Rica ederim, Halaf Ağa ikiliden düşmemeli
Teşekkürler tekiniz için, birinciyi aldık sayenizde